Beneficis del STAND UP PADDLE

Aquesta preciosa disciplina atrau a un públic molt divers però tots busquem el mateix, benestar i connectar directament amb la natura.
Hi ha molt poques activitats que siguin sense impacte, que realment millorin la condició física i que et carreguin d’energia disminuïnt l’stress diari. El SUP es caracteritza per oferir tot això mentre ens divertim a l’aigua. L’aigua té un efecte especial que no té cap altra hábitat i ofereix una desconnexió total.

Es reconegut com un dels exercicis més complets que existeixen actualment, aeròbic (suma rem i control postural) i anaeròbic. Ho treballes absolutament tot, de cintura en amunt és molt similar al treball del kayak. De cintura cap avall també, ja que les cames treballent constantment per buscar l’equilibri, i coordinar-ho tot com una unitat cos-taula-entorn.
El treball de core està enmascarat, això significa que sense donar-nos compte, amb el SUP estarem potenciant els músculs del nostre centre, i els reflexes naturals del nostre equilibri, notant grans beneficis en terra ferma, poc després dels entrenaments. A més, aquesta demanda especial dels músculs del core, genera un gast extra de caloríes independent del ritme de remada.
Sobre la taula es millora la força, la resistència, l’agilitat, la coordinació, l’equilibri, i la consciència corporal. També s’estimulen els músculs posturals, millorant així també la salud de la nostra columna vertebral per a una esquena sana.
Ofereix un benestar absolut ja que apart de millorar la condició física, proporciona una sensació d’evasió, de formart part de la biodiversitat de l’entorn i l’oportunitat de percebre la natura el més aprop posible.

logoPMW_tr_3

10 BENEFICIS del STAND UP PADDLE

Disfrutar desde una perspectiva y vista panorámica nueva, de rodillas o de pie, diferente, donde apreciar la naturaleza desde más cerca, y sentir que estás justo en la línea entre la tierra y el cielo.

Descobrir una nova forma de desplaçar-te a l’aigua però que en realitat existeix des de fa mil.lenis.

És fácil d’apendre si hi ha una bona adaptació i està a l’abast de qualsevol persona , qualsevol edat i condició.

Es pot adaptar fàcilment a les necessitats i preferències de cadascú.

Treball constant musculatura profunda (core) només pel simple fet “d’estar sobre la taula”.

Millorar la postura, l’equilibri i la consciencia cirporal.

Activitat molt completa per mantenir i millorar la condició física. Gran treball d’equilibri, propiocepció, força i coordinació.

Ajuda a prevenir molèsties i lesions del sistema músculo-esquelètic. Permet recuperar males sensacions i lesions passades gracies al constant moviment de l’aigua.

Sentiment de connexió cos-ment-natura que augmenta l’estat de relaxació i redueix l’estrés

Fomenta el benestar integral, augmenta l’autoestima, el coneixement del propi cos i la sensació de llibertat, alegria i pau.

Aquesta connexió tant especial amb la naturalesa és difícil de superar. Amb la pràctica del SUP milloraràs la teva qualitat de vida, augmentaràs l’autoestima, i ajuda a moltes persones a millorar el seu benestar tant físic, com emocional. Es una sensació preciosa, caminar sobre l’aigua, anar al teu ritme, suau de passeig o entrenar a alta intensitat. És practicat en diferents entorns, mar, llac de muntanya, també als rius! I el millor és que aquesta disciplina, respecta l’entorn i té un impacte zero sobre el medi ambient. Sobre la taula de SUP, formes part del paisatge sense alterar-lo. En definitiva, el SUP és llibertat, és alegria, és un passaport cap a un estil de vida més saludable. La millor manera de gaudir de l’activitat física a l’aigua i d’interactuar amb la vida natural tan bonica que ens envolta.

Leave a comment

Deja una respuesta

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)